marți, 22 iulie 2014

Ştii ce este PhotoFancy?

Suntem în plin sezon al vacanţelor şi parcă, mai mult ca niciodată, ne arătăm dispuşi să fotografiem şi să ne lăsăm fotografiaţi. În orice situaţie, fie că este vorba de locurile vizitate, de oamenii întâlniţi sau de noi înşine, calitatea fotografiei va da măsura satisfacţiei privitorului.

Fotografia începe în momentul în care bagi bateria în aparat, iar calitatea ei este influenţată de o serie de factori: calitatea aparatului folosit, calitatea luminii, măiestria fotografului, etc.

Cu toţii avem fotografii care ies binişor, cu singura excepţie că sunt întunecate. Care ar fi soluţia? Simplu, un editor de imagine.

Mulţi nu sunt de acord cu editarea fotografiilor personale, dorind să menţină forma brută a acestora, spunând că editarea nu este altceva decât o formă de cosmetizare a realităţii, că deţin un aparat foto profi şi nu este necesar.

Îi anunţ că, fotografia rezultată din folosirea unui aparat foto performant iese deja editată de softul acestuia! Filtrele de lumină, senzorii...,etc, nu fac altceva decât să ofere un optim în captarea imaginii.

Dacă din diverse motive nu vrei să descarci şi să instalezi pe calculatorul tău un program pentru editarea fotografiilor, poţi apela cu încredere la cele on-line. Acestea pot reprezenta o bună alternativă la programele de editare a fotografiilor, întrucât nu trebuie să instalezi aplicaţii separate şi în unele cazuri, nu ai nevoie nici măcar de cont.

Acum, toţi profesioniştii din domeniu vor sări să-mi spună că un editor on-line nu oferă facilităţile unui editor desktop profesional.

Corect! Numai că, nu suntem cu toţii profesionişti ai fotografiei. La scară largă, pentru amatori, un editor on-line îşi face treaba. Mai mult, ca să fiu onestă până la capăt, nu-mi doresc o paralelă între cele două tipuri de editoare.

Un utilizator amator va fi interesat mai mult de opţiuni ca modificarea luminozităţii, contrastului, clarităţii, îndepărtarea efectului de ochi roşii şi mai puţin de opţiunile suplimentare.

Căutând un fotoeditor on-line pentru fotografiile mele, am descoperit PhotoFancy (http://www.photofancy.ro/).

Şase motive care ar trebui să te convingă să foloseşti PhotoFancy:

-nu trebuie să achiziţionezi şi să intalezi pe PC-ul tău un fotoeditor, deci, nu-ţi ocupă spaţiul;

-este oferit gratuit pentru utilizare, atât pentru prelucrare cât şi pentru descărcarea fotografiilor, nu ai nevoie nici măcar de cont;

-deţine întreaga gamă de funcţii care te-ar putea interesa (rotire, decupare, îmbunătăţirea clarităţii, funcţie anti ochi roşii, stabilirea detaliului dorit, autocorrect, MagicName);

-este uşor de folosit chiar şi pentru începătorii care vor să editeze rapid fotografiile, fără să se piardă printre opţiuni avansate, cu un singur click dai un aspect profi fotografiilor tale;
- există posibilitatea de a adăuga şi diverse efecte artistice, multe dintre ele amuzante, colaje creative unde poate fi inserat un text dorit sau mesaje individuale.
-distribuie pe facebook, trimite gratuit e-cards şi carţi poştale.
PhotoFancy oferă şi servicii profesionale de personalizare a produselor. Astfel, dacă sunteţi în criză de idei şi trebuie să mergeţi la o aniversare, sau doriţi să faceţi un cadou inedit unei persoane dragi, PhotoFancy îti poate veni în ajutor personalizându-ţi obiectele (căni, ceasuri, calendare, huse de telefon, genţi, brelocuri, ochelari, tricouri, perne) folosind imaginile proprii.
Pentru vizualizarea produselor şi serviciilor, PhotoFancy (http://www.photofancy.ro/) îţi prezintă oferta pe un site modern şi uşor de utilizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu