marți, 7 octombrie 2014

SkyRun redă speranţa


                     
Ştii ce este SkyRun?

SkyRun, ediţia a II-a (25 octombrie 2014), este o cursă de alergare, pe scări, contracronometru, în cea mai înaltă clădire din România – Sky Tower, 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune, organizată de Raiffeisen Property International și SmartAtletic. Fiecare persoană care va participa la SkyRun, va contribui în mod direct la dotarea şi functionarea Fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei. Taxele de participare în valoare de 100 de lei, reprezintă donaţii de 100% în beneficiul acestui centru de îngrijire.

Ce este Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei?

HOSPICE Casa Speranţei este o organizaţie de caritate neguvernamentală, înfiinţată la Brasov, în anul 1992, la iniţiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii şi dezvoltării serviciilor specializate de îngrijire pentru bolnavii incurabili în stadii avansate, adulţi cu cancer în stadii terminale şi copii cu diagnostic limitativ de viaţă.

Este prima şi cea mai mare unitate de acest fel din România şi centru de excelenţă pentru Europa de Est, în domeniul îngrijirii paliative.

Îngrijirea de tip hospice (îngrijire paliativă)

Pentru bolnavii incurabili, îngrijirea paliativă înseamnă creşterea calităţii vieţii. Cu toate că boala nu mai răspunde la tratament, starea bolnavului poate fi ameliorată prin alinarea durerii, consiliere psihologică şi consiliere spirituală.

De ce SkyRun?

SkyRun este un bun prilej de a întalni oameni care se gândesc la semenii lor. Este o bună ocazie de a ne îndrepta sufletul către cei aflaţi în suferinţă, de a ne delecta cu priveliştea Bucureştiului văzut din cel mai înalt punct şi de a face mişcare.

Dacă vrei să te numeri printre cei ce participă, găseşti informaţii suplimentare aici: http://smartatletic.ro/skyrun/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu